Yrittäjä Onni Tulla

Olen Onni Tulla, musiikkituottaja, äänisuunnittelija, säveltäjä ja muusikko.

Olen kotoisin Kangasniemeltä Etelä-Savosta, opiskellut Tampereen konservatoriolla musiikki­teknologiaa ja työskennellyt aiemmin Jyväskylän kaupungin­teatterissa. Tällä hetkellä sijaitsen Tampereella.
 

Vahvuuteni on monen eri ilmaisumuodon hallinta ja poikki­taiteellisuus. Minulta löytyy monialaista osaamista ja näkemystä niin musiikki- kuin teatteri­kentältä, ja viime aikoina olen ottanut haltuun myös videon maailmaa. Lähden mielelläni mukaan sekä perinteisiin teknikon pesteihin, että etsimään taiteellisia ratkaisuja laatikon ulkopuolelta.
 

Minulle läheisimpiä musiikki­tyylejä ovat kansan­musiikki, jazz ja elektroninen. Soitan itse rumpuja, saksofonia, lusikoita (TV:stä tuttu) ja viimeisimpänä hankintana haitaria. Omistan jonkinlaisen kokoelman vanhoja synteti­saat­toreita sekä sähkö­urkuja – ja kaikenlaista perkussio­sälää sitäkin enemmän.
 

Liikuteltavalla kalustollani pystyn hoitamaan lokaatio­äänitykset, konsertti­tallenteet ja levy­äänitys­projektit. Omaa äänitys­studiota minulla ei ole, mutta sellainenkin järjestyy produktion vaatiessa. Erityisesti olisin kiinnostunut kokeilemaan ääni­suunnit­telua peleihin ja Foley-äänten tekoa (lyhyt)elokuviin, joten jos päädyit sivuilleni ja sinulla sattuu olemaan juuri moinen projekti vireillä, niin laitathan heti viestiä!


”Onni on rauhallinen ja ihan käsittämättömän kärsivällinen ihminen, jonka kanssa saa kokea onnistuvansa, mutta myös riittävänsä silloin kun ei lähde.”

– Hanna Haapanen –
 

”Onni todella perehtyy bändiin ja sen musiikillisiin näkemyksiin, ja sitä kautta tekee työnsä uskomat­toman hyvin. Onni uskaltaa myös sanoa tarvit­taessa vastaan ja ilmaista oman näkemyk­sensä rakentavalla tavalla olematta liiaksi haippaava jees-mies.”

– Sakea ilta –
 

”Onni on rautaisen ammat­tilaisuuden lisäksi luotettava, rehellinen ja huumorin­tajuinen työtoveri, sekä vahva henkinen tuki, kun sitä tarvitsee”

– Teemu Sytelä –
 

Vieritä ylös