Pekka Tapani
Maa jalkojen alla (LP)

04/2021
Äänitys, miksaus, tuotanto, rummut, perkussiot

Pekka Tapanin ensimmäinen pitkäsoitto. Äänitimme levyä sekä Tampereen MG-studiolla, että Pekan mökillä. Saunarakennuksen takkahuoneesta järven rannalta tarttui toivottavasti levyllekin mukaan kiireettömän kesäpäivän tuntua. Pekka Tapanin peruskokoonpanon lisäksi levyllä vierailee liuta muusikkoystäviä.


Taireteos -musikaalimonologi
Yli-Hynnilä, Sytelä, Tulla, Kamula

10/2020
Sävellys, äänitys, miksaus, äänisuunnittelu, esitystekniikka

Tuotimme näyttelijä Teemu Sytelän kanssa Enni Yli-Hynnilän runokirjoihin perustuvan musiikillisen monologin pohjalaisen miehen tunteista ja rakkaus­elämästä. Teemun dramatisoiman teoksen ohjasi Disa Kamula, ja kappaleet sävelsimme yhdessä Teemun kanssa. Levyllä ja tausta­nauhalla soittavat kansan­muusikot Sakari Keipi, Olli Sippola ja Satu Lankinen. Tein myös näytelmän ääni­suunnittelun ja toimin keikoilla teknikkona.


Hanna Haapanen
Annan tuulen viedä virheet (LP)

10/2020
Äänitys, miksaus, tuotanto, rummut, saksofoni, huuliharppu

Hannan esikoislevy, jolla on hänen tuotantoaan noin kymmenen vuoden aikaväliltä. Sovitimme kitaralle ja laululle sävelletyistä kappaleista koko bändin versioita, joiden musiikkityylit vaihtelevat lempeistä laulelmista lavatansseihin ja jopa jazzahtavista sävyistä hippirokkiin. Levyn Omillaan-single on tehty tilaustyönä EHJÄ ry:lle lasten­suojelu­yksiköistä itsenäistyneiden nuorten kokemusten pohjalta. Tämän levyn eteen tuli tehtyä aika paljon, kun teknisen puolen lisäksi päädyin myös soittamaan useampaa instrumenttia.


Sakea Ilta
Sakea kesäilta (EP)

08/2020
Äänitys, miksaus, tuotanto, bongot

Sakean illan kanssa on inspiroivaa työskennellä, sillä se on ryhmä samanlaisia luovia hulluja kuin itse olen. Tämän projektin parissa oli hauskaa! Kesäiseen pläjäykseen saatiin vähän puhaltimia ydinyhtyettä tukemaan, sekä Hannibal Starkin ja Soul Valpion räppifeatit. Kupla-kappaleella toteutin myös yhden toiveeni tuottajana: sain sovitettua siihen sahaosuuden, jonka kävi soittamassa mainio Susanna Leppänen. Rumpu­äänitykset ja levyn masteroinnin hoiti edellisen levyn tuottanut Astral Audio.


Pekka Tapani
Voisin laulaa ihan vaan laulun (EP)

03/2020
Äänitys, miksaus

Ystäväni Pekan EP, joka odotti äänityksen jälkeen sopivaa julkaisu­ajan­kohtaansa pari vuotta. Soitan nykyään perkussioita Pekka Tapanin live-kokoon­panossa, mutta tälle levylle tansanialaista ruokolaattaa naputteli ja tomia mäiski Niilo Muje.


Sakea ilta
Ainoa (single)

11/2019
Äänitys, miksaus, tuotanto

Dramaattinen, musikaalimainen, tummasävyinen, hidastempoinen, melankolinen… Sakean illan laulaja ja biisin­kirjoittaja Ringa Aflatuni oli itsekin sitä mieltä, että eihän tämä ole millään tavalla singlebiisi, mutta kyseistä yhtyettä ei ole tunnettu konventioihin alistumisesta, joten niinpä se vain tehtiin ja julkaistiin.

Vieritä ylös